استودیوی اینفینیتی وارد (Infinity Ward) به عنوان محبوبترین و کاربلدترین استودیوی زیر مجموعهی اکتیویژن (Activision)، در زمینهی توسعهی بازیهای Call of Duty از جمله بازیهای Modern Warfare شناخته میشود.
این استودیو چندی پیش بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 را به صورت رسمی معرفی کرد و این موضوع در حالی رخ داد که بازی Modern Warfare 2019 با یک موتور جدید ساخته شده بود و در حالت مولتیپلیر خود ویژگیهای جدیدی را میدید که برخی از آنها چندان به مزاج طرفداران این مجموعه خوش نیامد.
در واقع، طرفداران قدیمی Call of Duty به شدت از اصطلاحاً “کمپ کردن” گیمرهای دیگر شکایت داشتند و معتقد بودند که طراحی بخش مولتیپلیر این بازی نیز به گونهای است که به این افراد در این زمینه کمک میکند. به هر حال، در ادامه به مرور برخی از ویژگیهایی خواهیم پرداخت که امیدواریم استودیوی اینفینیتی وارد برای بخش مولتیپلی بازی Modern Warfare 2 در نظر بگیرد.
همچنین، در این بین مواردی وجود دارد که به عنوان یک نقطهی ضعف تلقی میشوند، بنابراین طبیعی است که مقصود ما از قرار دادن آنها در این فهرست حذفشان از این بازی جدید باشد.
درهای لعنتی!
در حالی که اکثر گیمرها معتقد بودند که حالت مولتیپلیر بازی Call of Duty: Modern Warfare به علت وجود کمپرها بسیار کند است، اما موضوع دیگری نیز وجود داشت که به کندتر شدن روند بازی کمک میکرد. درها در این بازی نه تنها بستری عالی برای کمپ کردن را فراهم میکردند، بلکه در کمال تعجب تخریبناپذیر نیز بودند. در مجموع، امیدواریم که استودیوی اینفینیتی وارد در این بازی جدید قید قرار دادن درها در قسمتهای مختلف نقشه را بزند و یا حداقل آنها را تخریبپذیر کند.
سیستم Prestige کلاسیک را بازگردانید!
یک ضربالمثل معروف چنین بیان میکند که “چیزی که خراب نشده را تعمیر نمیکنند” و گویا استودیوی اینفینیتی وارد هیچ اعتقادی به آن ندارد. در واقع، یکی از برترین مکانیکهای بازیهای Modern Warfare را میتوان سیستم Prestige آن نامید که توسط این استودیو برای بازی Modern Warfare در جهت بهتر شدن دستخوش تغییرات عظیمی شد، اما نتیجه کاملاً برعکس بود.
در مجموع، یکی از مهمترین خواستههای طرفداران بازیهای Call of Duty از اینفینیتی وارد این است که سیستم کلاسیک Prestige را به بازی جدید این مجموعه برگرداند. امیدواریم در این بازی بتوان با استفاده از این مکانیک، Emblemها، Calling Cardها و مواردی از این دست را به صورت دائمی به دست آورد و در اختیار داشت.
بخش تمرینی برای آزمودن اسلحهها
در حالی که بازی Modern Warfare 2019 دارای سیستم شخصیسازی اسلحهی بهشدت جذاب و عمیقی بود، اما هیچ بستری را برای آزمودن آنها در اختیار گیمرهایش قرار نمیداد و این موضوع باید در حین انجام نبردها مورد سنجش قرار میگرفت.
با توجه به این که چگونه Attachmentها میتوانند روی ویژگیهای مختلف یک اسلحه تاثیر بگذارند برای گیمرها از اهمیت بالایی برخوردار است، وجود یک بخش آزمایشی در نسخهی بعدی این مجموعه میتواند در جلب رضایت آنها تاثیرگذار باشد.
اصلاح مکانیزم اسپاون
اگر بخواهیم نقاط ضعف بازی Modern Warfare 2019 را در کنار یکدیگر بچینیم، شاید بتوان گفت که سیستم اسپاون در این بازی، نه به اندازهی Call of Duty: Vanguard اما از بدترین آنها قلمداد میشود. در این بازی تمامی موارد از جمله سیستم اسپاون کمک میکردند تا کمپرها بتوانند به راحتی مکانی مناسب برای مخفی شدن بیابند و در نقطهی مقابل، این سیستم گاهاً گیمرها را درست در مقابل دشمنان اسپاون میکرد.
نقشههای جدید و جذاب
در حالی که برخی از طرفداران قدیمی مجموعهی Call of Duty حتی نقشههای طراحی شده توسط استودیوی تریآرک (Treyarch) برای بازی Call of Duty: Black Ops Cold War را نپسندیدند و به نقشههای طراحی شده توسط استودیوی اسلجهمر (Sledgehammer) برای بازی Call of Duty: Vanguard نیز واکنش مثبتی نشان ندادند، اما با تمامی این اوصاف نقشههای هر دو بازی مذکور به مراتب بهتر از نقشههایی نظیر Azhur یا Picadilly در Call of Duty: Modern Warfare 2019 بود.
در مجموع، چنین انتظار میرود که استودیوی اینفینیتی وارد برای این بازی نقشههای بهتر و با کیفیتتری در نظر بگیرد تا هم تعادل در گیمپلی بخش مولتیپلیر آن رعایت شود و هم شاهد تخصیص محل اسپاون مناسب در آنها باشیم.
پرهیز از اعمال تغییرات به صورت مخفیانه
در حالی که تقریباً همیشه برای هر بهروزرسان از بازیهای استودیوی اینفینیتی وارد یک Patch Note در نظر گرفته میشد، اما بازی Modern Warfare 2019 از این قاعده مستثنی بود. در واقع، احتمالاً این بازی به عنوان اولین بازی از مجموعهی Call of Duty و حتی از معدود بازیهای ویدیویی لقب میگیرد که توسعهدهندگان آن به صورت مخفیانه و بدون اعلام قبلی اقدام به اعمال تغییرات در آن میگیرند.
این عنوان دائماً به وسیلهی بهروزرسانهایی که هیچ توضیحاتی در آن درج نشده بود، ویژگیها و اصلاح و تغییرات خود از جمله نرف کردن یک اسلحه را از گیمرهایش مخفی میکرد.
کاهش حجم بازی
تاریخ هرگز فراموش نخواهد کرد که بازی Modern Warfare 2019 چگونه از نظر فضای مورد نیاز حتی مرز 200 گیگابایت را رد کرد و با بهروزرسانهای 30 یا حتی 40 گیگابایتی خود نیز حجم اینترنت گیمرها را به هیچ و پوچ کشانید. جالب است بدانید که تنها پس از چند ماه از عرضهی این بازی، نسخههای فیزیکی آن عملاً بیمصرف شده بودند و به عنوان یک کلید ورود به بازی مورد استفاده قرار میگرفتند.
در مجموع، این بازی به قدری از این نظر مورد انتقاد قرار گرفت که استودیوی اینفینیتی وارد تصمیم به تقسیم کردن بخشهای مختلف آن از جمله کمپین و مولتیپلیر گرفت تا اندکی از حجم نهایی بازی کاسته شود.
در مجموع، با ورود به نسل جدید کنسولهای بازی، شاهد این موضوع بودیم که چگونه فضای مورد نیاز بازیها با استفاده از حافظههای SSD کمتر از سابق شدند و امیدواریم این موضوع در زمینهی بازی جدید مجموعهی Call of Duty نیز صدق کند. همچنین، امیدواریم که استودیوی اینفینیتی وارد برای حجم نهایی این بازی تدابیر جداگانهای سنجیده و همچنین، قید انتشار بهروزرسانهای 30 گیگابایتی را بزند.
ساختار Killstreakها
بازیهای قدیمیتر مجموعهی Call of Duty میزبان ساختار خاصی از Killstreakها بود که به گیمرها اجازه میداد تا پس از کشتن تعداد خاصی از دشمنان، وارد یک لوپ شوند. این ساختار پس از عرضهی Modern Warafre به کلی دگرگون شد و استودیوی اینفینیتی وارد دلیل انجام این امر را جلوگیری از سَرخوردگی گیمرهای تازهکار بیان کرد. در مجموع، امیدواریم که در این بازی جدید بازهم شاهد بازگشت همان ساختار قبلی در زمینهی Killstreakها باشیم.
رادار و مینیمپ
یکی از بزرگترین تغییرات در آخرین بازی اینفینیتی وارد نسبت به بازیهای گذشتهی Call of Duty، تغییر ساختار مینیمپ و یا رادار بود. این استودیو در آخرین بازی خود تصمیم گرفت تا گیمرهایی که از Silencer استفاده میکنند در رادار قابل مشاهده نباشند. از طرف دیگر، شلیک با سلاحهای که از Silencer بهرهمند نبودند باعث میشد که موقعیت مکانی شما در رادار به وسیلهی یک نقطهی قرمز مشخص شود. در نتیجه، دوگانگی عجیبی بین گیمرها نسبت به این موضوع ایجاد شده بود.
اگر بخواهیم واقعبین باشیم، بسیار بعید است که اینفینیتی وارد در جدیدترین بازی خود این امر را دستخوش تغییر کند، اما به هر حال امیدواریم ساز و کاری شکل بگیرد که اکثریت گیمرها از آن راضی باشند.
کمپر زدایی!
صرف نظر از این که آیا Modern Warfare 2019 را دوست داشتید یا خیر، باید بپذیرید که این بازی بهشتی برای کمپرها بود. فضاهای نامحدود برای استتار، درهای متعدد تخریبناپذیر، نقشههایی که اصطلاحاً خوراک کمپرها بودند و سلاحهایی که کمپینگ را به بهترین شکل ممکن برای شما میسر میکردند، همه دست به دست هم دادند تا به این بازی چنین لقبی الحاق شود.
اما جالبتر این که استودیوی اینفینیتی وارد خود اعتراف کرد که ساختار بازی Modern Warfare را به گونهای طراحی کرده است که گیمرهای تازهوارد بتوانند از تجربهی آن لذت ببرند. بنابراین، در اختیار قراردادن فرصتهای متعدد کمپینگ باعث میشد تا سرعت بازی به شکل قابل توجهای کاهش یابد و تجربهی بازی برای گیمرهای تازهکار لذت بخش باشد.
در مجموع، به عنوان یکی از طرفداران مجموعهی Call of Duty و کسی که همواره بخشی از ساعات روزانهی خود را به تجربهی عناوین این مجموعه اختصاص میدهد، امیدوارم که در این بازی جدید مجدداً شاهد بازگشت یک داستان حماسی، شخصیتپردازیهای عمیق و از همه مهمتر، یک بخش مولتیپلیر جذاب باشیم و بتوانیم ساعتها از تجربهی آن در کنار دوستان خود لذت ببریم.
بازی Modern Warfare II در تاریخ 6 آبان 1401 (28 اکتبر 2022) منتشر خواهد شد.