الکترونیک آرتز چند ماه قبل ساخت نسخهی جدید بتلفیلد را تایید کرد و گفت وظیفهی ساخت را استودیو DICE به دوش میکشد. ناشر آمریکایی غیر از این مورد هیچ گونه اطلاعات دیگری را به اشتراک نگذاشت و در ادامه سکوت اختیار کرد. در نتیجه اتخاذ چنین تصمیمی، شرایطی برای افشاگرها و منابع غیررسمی به وجود آمد تا هر چند وقت یکبار جزئیات تازهای از گیمپلی را فاش کنند. طی این مدت نه تنها اطلاعاتی درباره خود بازی به فضای مجازی راه یافت، بلکه اسکرین شاتهای آن در اختیار عموم کاربران قرار گرفت.
الکترونیک آرتز به وعده خود عمل کرد و سرانجام از بازی ویدیویی Battlefield 2042 رونمایی کرد. ویدیویی که به اشتراک گذاشته شده دقیقا ۵ دقیقه زمان داشته و از اجرا در موتور گرافیکی ضبط شده است. بدین ترتیب، میتوان مطمئن بود نسخه نهایی بازی از لحاظ جلوههای بصری هیچ تفاوتی با آنچه در تریلر به نمایش گذاشته میشود، نخواهد داشت؛ البته باید به این نکته هم توجه داشت که این ویدیو هیچ صحنهای از گیمپلی را شامل نمیشود.
با این حال، اولین نمایش بازی بتلفیلد 2042 نکات مهمی را در خود جای داده است که اشاره به آنها خالی از لطف نیست: اولین نکتهای که حین تماشا ویدیو جلب توجه میکند، تعداد بسیار بالای سربازان در نبردها است. این موضوع نشان میدهد سازندگان پای حرف خود ایستاده و میتوان انتظار داشت رقابتهای نسخه جدید بتلفیلد بسیار شلوغ و پر زد و خورد باشد.
تریلر بازی Battlefield 2042
نکته دیگری که در تریلر رونمایی خود نمایی میکند، وجود انواع وسائل نقلیه است. این طور که به نظر میرسد، کاربران در بازی ویدیویی Battlefield 2042 قادر خواهند بود کنترل جنگنده، تانک، هلیکوپتر، چهار چرخ، هاورکرافت و خودروهای شهری را به دست بگیرند. نکته سوم، فجایع طبیعی است که شایعه شده بود در بازی وجود داشته و تاثیری مستقیم روی رقابتها میگذارند. در انتهای ویدیو، شاهد نزدیک شدن یک تندباد هستیم که سربازان هر دو جبهه را به همراه تجهیزاتشان به داخل خود کشیده و میبلعد. نکتهی دیگر، نماهای مختلف از نقشههای مختلف مانند کوهستان برفی، محیط شهری، بندرگاه و مناطق یخ زده است. در این میان، نباید از تاسیسات پرتاب موشک به فضا غافل شد که حضورش قبلا شایعه شده بود.
اطلاعات تکمیلی از گیمپلی بازی بتلفیلد 2042
همزمان با انتشار تریلر رونمایی، شرکت الکترونیک آرتز پستهایی را در وب سایت رسمی خود از بازی بتلفیلد 2042 منتشر کرده تا اطلاعات بیشتری را در اختیار علاقهمندان قرار دهد.
با توجه به پست اول که روی گیمپلی تمرکز دارد، این بازی دارای سه مد چندنفره به نامهای Hazard Zone و All-Out Warfare خواهد بود. ناشر آمریکایی در متن اشارهای به نام مد سوم نکرد و تنها گفت این مد یک نامه عاشقانه به طرفداران بتلفیلد است. در ضمن، مد All-Out Warfare ترکیبی از Conquest و Breakthrough توصیف شده و Hazard Zone هم یک مد جوخهمحور است.
الکترونیک آرتز فاش کرد بازی Battlefield 2042 در زمان انتشار دارای هفت نقشه مختلف بوده که از وسعت بسیار زیادی برخوردار هستند. البته وسعت زیاد تنها ویژگی شاخص نقشهها نخواهد بود. به این موارد باید تخریبپذیری و آب و هوای پویا را هم اضافه کرد. کاراکترها مانند گذشته دستهبندی شده و هر کدام قابلیتهای منحصر به فردی دارند. در ضمن، محصول جدید دایس روی کنسولهای نسل نهمی از ۱۲۸ کاربر پشتیبانی میکند اما این رقم در نسخههای نسل هشتمی به ۶۴ کاهش پیدا میکند. دلیل کاهش را باید در سختافزار ضعیف ایکسباکس و پلیاستیشن قدیمی جستجو کرد.
جدیدترین نسخه بتلفیلد در تاریخ ۳۰ مهر سال ۱۴۰۰ (مصادف با ۲۲ اکتبر) به بازار آمد.
با رونمایی از بتلفیلد 2042 توسط الکترونیک آرتز، اطلاعات زیادی از بخشهای مختلفش منتشر شده که میخواهیم به مرور آنها بپردازیم.
الکترونیک آرتز در ابتدا قصد داشت نسخه جدید سری بازیهای بتلفیلد را در سال ۲۰۲۰ میلادی منتشر کند اما Battlefield V نتوانست از پس انتظارات بربیاید. این بازی به دلیل کمبود محتوا در زمان انتشار مورد انتقال قرار گرفت و تا انتهای سال ۲۰۱۸ میلادی، فروشی ۷ میلیون و ۳۰۰ هزار نسخهای را به ثبت رساند. اگرچه رقم بالایی به شمار میرود، ناشر آمریکایی انتظار بیشتری داشت.
با استودیو سازنده Battlefield 2042 آشنا شوید
اگر از طرفداران بتلفیلد هستید، باید بدانید دایس (DICE) خالق این مجموعه بوده و مسئولیت توسعه تمام نسخههای آن طی دو دهه گذشته را بر عهده داشته است. مطابق انتظار، این استودیو سوئدی بتلفیلد 2042 را هم میسازد.
دایس توسط چهار دوست صمیمی در سال ۱۹۹۲ میلادی تاسیس شد. آنها هشت سال بعد یک مجموعه بازیسازی دیگر به نام ریفرکشن گیمز (Refraction Games) را خریداری کردند که آن زمان مشغول ساخت یک بازی اول شخص با محوریت جنگ جهانی دوم بود؛ بازیای که نهایتا توسط دایس تکمیل و به بازارهای جهانی فرستاده شد.
DICE در میان طرفداران بازیهای ویدیویی به واسطه توسعه عناوین اکشن و اول شخص از جمله Mirror’s Edge و Star Wars Battlefront شناخته میشود اما در پرونده هنری آن آثار مختلفی مانند Need for Speed: Hot Pursuit هم دیده میشود.
شعبه استکهلم دایس، سازنده Battlefield 2042 به شمار میرود اما شعبه لس آنجلس دایس، شعبه گوتنبرگ الکترونیک آرتز و کرایترین گیمز در ساخت بازی مشارکت میکنند.
داستان بتلفیلد 2042 حول محور چه چیزی میچرخد؟
داستان بازی Battlefield 2042 در سال ۲۰۴۲ میلادی جریان داشته و نبردی عظیم را به تصویر میکشد. سوالی که مطرح میشود این است که جنگ بزرگ چگونه آغاز شد؟ در پاسخ باید گفت ماجرا از سال ۲۰۳۱ شروع میشود. سطح آب دریاها و اقیانوسها به میزان قابلتوجهی بالا آمده، کشورها در آستانه ورشکستگی مالی قرار گرفته و اوضاع اقتصادی بسیار اسفباری دارند، ائتلافهای سیاسی و نظامی یکی پس از دیگری از بین میروند و اتفاقات ناگوار هر روز مردم جهان را غافلگیر میکند.
در نتیجه تغییرات آب هوایی، اولین طوفان نوع شش در سال ۲۰۳۳ میلادی رخ میدهد. با گذشت تنها چند ماه، بحران جهانی غذا به وجود آمده، میزان تولید سوخت کاهش یافته و دومین رکود بزرگ اقتصادی به تدریج بر تمام جهان سایه میافکند. با بدتر شدن اوضاع، کشور آلمان از هم پاشیده و اتحادیه اروپا به صورت رسمی پایان فعالیتهای خود را اعلام میکند.
رکورد بزرگ روی برخی از کشورها تاثیر زیاد و روی برخی دیگر هم تاثیر کمتری گذاشته است. ساکنان کشورهایی که بیشترین ضرر را متحمل شدند، مجبور میشوند خانه، شغل و زندگی خود را رها کرده، سوار کشتیهای بیشمار شده و راهی سرزمینهایی شوند که امید همچنان در آنها زنده است.از آنجایی که دیگر کشوری ندارند، توسط رسانهها «مردمان بدون میهن» نامیده میشوند.
به لطف انقلاب در تولید انرژی، آبیاری کویرها به منظور تبدیلشان به مناطق قابلکشت، ایجاد دیوارهای عظیم در شهرهای ساحلی برای مقابله با سیل، شرایط در سال ۲۰۳۷ میلادی تا حدودی بهتری شده و شاهد بازسازی مزارع و ترمیم زنجیرههای تامین کالا هستیم. با افزایش امید به برقراری ثبات در جهان، کشورها تصمیم میگیرند مرزهای خود را به روی مردمان بدون میهن بازکنند. با اینحال، ساماندهی یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون نفر به هیچ وجه کار سادهای نبوده و جنبههای اقتصادی، اجتماعی و نظامی کشورها را تحت تاثیر خود قرار میدهد.
اگرچه اجازه مییابند به کشورهای جدید ورود پیدا کنند، مردمان بدون میهن به دولتمردان جدید اعتماد نداشته و همچنان نسبت به تکرار سرنوشت شومان ترس دارند؛ زیرا تعدادی از آنها به منظور کاهش جمعیت از خانه و سرزمین خود تبعید شده بودند. در چنین شرایطی، افرادی به عنوان رهبر در میان مردمان بدون میهن پدیدار شده و باعث میشوند هویتی جدید پدیدار شود؛ هویتی که هیچ گونه وابستگیای ندارد.
در جریان بازی Battlefield 2042 در شرایطی که جهان سعی دارد با چالشهای کنونی کنار آمده و بار دیگر روی پاهای خود بایستد، ایالات متحده آمریکا و روسیه تمام تلاش خود را به کار میگیرند تا رقیب دیرینه را کنار زده و به تنها ابرقدرت جهان تبدیل شود. در همین حین، تعدادی از زبالههای فضایی باعث رخ دادن سندروم کسلر (تجمع زبالههای فضایی در مدارهای زمین، برخوردشان با یکدیگر و ادامهدار شدن این روند را سندروم کسلر میگویند) میشود. در نتیجه در این اتفاق، ۷۰ درصد ماهوارهها از کار افتاده و سقوط میکنند.
از کار افتادن ماهوارهها عواقب زیانباری برای مردم جهان به همراه دارد که برای مثال میتوان به قطع انواع ارتباطات، برخورد هواپیماها با یکدیگر و افزایش شدید قیمت نفت، غلات و ذغال سنگ اشاره کرد. به عقیده برخی منابع غیررسمی، در جریان این اتفاقات بیش از ۱۰۰ هزار انسان جان خود را از دست میدهند.
ایالات متحده آمریکا، روسیه را متهم میکند که در رخ دادن سندروم کسلر نقش داشته است. اتهام مشابهی هم از سوی دولتمردان روسیه مطرح میشود. در این میان، برخی از کارشناسان اعتقاد دارند اتفاقات اخیر احتمالا نتیجه اقدامات مردمان بدون میهن بوده که میخواهند شرایط را به نفع خود تغییر دهند. با ادامهدار شدن بدگمانیها به مردمان بدون میهن، ارتش نظامیشان شکل میگیرد تا در صورت بروز هر گونه مشکلی قادر به دفاع از خود باشند.
فیلم کوتاه Exodus
دایس و الکترونیک آرتز اواخر مرداد سال قبل فیلم کوتاهی را در وب سایت یوتیوب منتشر کردهاند که Exodus نام داشته و اطلاعات مهمی را با محوریت داستان بتلفیلد 2042 شامل میشود. این ویدیو بیش از ۹ دقیقه زمان داشته و آیریش را نشان میدهد که ارتش ایالات متحده آمریکا را ترک کرده و به همراه خانواده خود در یکی از کشتیهای متعلق به مردمان بدون میهن سکونت دارد. او در جریان یک عملیات محرمانه کامپیوتر کوچکی را بدست میآورد که حاوی اطلاعات مهمی است. آیریش همچنین در جریان عملیات خود با پاکوفسکی مواجه میشود که در Battlefield 4 همرزمش بود. او برخلاف آیریش همچنان به ارتش وفادار بوده و قصد داشت کامپیوتر را پیدا کند.

در ادامه فاش میشود کامپیوتری که آیریش و پاکوفسکی به دنبالش بودند، حاوی اطلاعاتی درباره یک سلاح محرمانه آمریکا است؛ سلاحی که مانند ماهواره دور زمین میچرخیده و در پی سندروم کسلر بهزودی سقوط میکند. در صورتی که روسها به مختصات سقوط دست یافته و پی به ماهیت واقعی سلاح ببرند، قطعا یک جنگ میان آمریکا و روسیه رخ خواهد داد. آیریش و پاکوفسکی به دنبال جنگ جهانی سوم نیستند اما آز دقیقا همچین چیزی را میخواهد. او یک بدون میهن بوده و از اینکه کشورهای جهان مردمانش را نادیده میگیرند، خسته شده است. از همین رو، قصد دارد اقداماتشان را با راه انداختن جنگی عظیم تلافی کند.
گیمپلی Battlefield 2042 چه ویژگیهای شاخصی دارد؟
بتلفیلد 2042 مانند نسخههای پیشین مجموعه از دوربین اول شخص بهره برده و یک بازی اکشن تیراندازی است. نسخههای پیشین مجموعه دارای مد داستانی بود که حکم یک آموزشی را داشت تا کاربران بتوانند با مکانیکهای گیمپلی آشنا شده و برای رقابتهای آنلاین آماده شوند. دایس به منظور قرار دادن تمام تمرکز خود روی رقابتهای چندنفره، تصمیم گرفت مد داستانی را به صورت کامل حذف کند. البته تیم توسعه در رویدادی که پیش از معرفی رسمی و با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، تاکید کرد روایت داستان در دل رقابتهای چندنفره صورت میگیرد؛ اتفاقی که هم اکنون در بازیهای فورتنایت، ایپکس لجندز و کال آو دیوتی وارزون رخ میدهد.
معرفی تمامی مدهای بتلفیلد 2042
طبق اطلاعاتی که در حال حاضر منتشر شده، جدیدترین نسخه بتلفیلد در زمان انتشار دارای سه مد خواهد بود که نام دو موردشان مشخص شده است: All-out War ،Hazard Zone و Portal.
All-out War در واقع ترکیب دو مد محبوب Conquest و Breakthrough است. در این مد، کاربران در قالب دو تیم ۶۴ نفره وارد محیط میشوند. یک تیم، مهاجم و تیم دیگر مدافع است. تیم مهاجم باید مناطق را یکی پس از دیگری به تسلط خود درآورده و تا انتها پیش برود. در اینجا یک نکته بسیار مهم وجود دارد. بر خلاف گذشته، هر منطقه یک پرچم ندارد، بلکه از چند پرچم تشکیل شده که باید آنها را تصاحب کرد. بدین ترتیب، اتخاذ استراتژیهای درست و مناسب با شرایط اهمیت زیادی در این مد دارد.
Hazard Zone، مدی توصیف شده که به واسطه یک گیمپلی سرتاسر هیجان و بهترین المانهای سندباکس بتلفیلد، تجربهای پراسترس و پرفشار را در کاربر ایجاد میکند. مد سوم هم یک نامه عاشقانه به طرفداران پروپاقرص بتلفیلد است؛ مدی که نبردهای غیرمنتظره را در خود جای داده است.
سومین مد، Portal نامگذاری شده است. این مد کاربرمحور بوده و به دارندگان بازی اجازه میدهد نقشهها، شخصیتها و تجهیزات نسخههای قدیمی مجموعه را با یکدیگر ترکیب کرد؛ برای مثال، یک فرد قادر است در نقشه Noshahr Canals بازی Battlefield 3 سربازان مدرن آمریکایی را مقابل سربازان آلمان نازی قرار دهد. کاربر همچنین میتواند مشخص کند نوع خاصی از سلاحها یا وسائل نقلیه (مثلا تک تیرانداز/تانکها) قابل استفاده نباشند. او حتی میتواند مکانیکهای مختلف مانند دویدن یا دراز کشیدن روی زمین را بسته به سلیقه خود غیرفعال کند.
دایس در کنفرانس مطبوعاتی تاکید کرد مدهای بیشتری به بتلفیلد 2042 آمده و همگی رایگان خواهند بود.
آیا مد بتل رویال به Battlefield 2042 اضافه خواهد شد؟
پیش از معرفی رسمی، شایعه شده بود محصول مشترک دایس و الکترونیک آرتز دارای مد بتل رویال خواهد بود اما تیم توسعه صریحا تاکید کرد چنین مدی در نسخه جدید Battlefield وجود ندارد. با این حال، یک نکته بسیار مهم وجود دارد که نباید چشمها را روی آن بست.
یکی از کارمندان که سوال مربوط به بتل رویال را پاسخ داد، در جملهاش گفت این مد «در زمان انتشار» در بازی موجود نخواهد بود. با در نظر گرفتن این نکته، میتوان امیدوار بود بتل رویال در آینده در دسترس علاقهمندان قرار خواهد گرفت.
آیا بازی دارای محتوای Free-to-Play خواهد بود؟
یکی از شایعههایی که طی ماههای گذشته منتشر شده بود، به وجود محتوای رایگان (Free-to-Play) در بتلفیلد 2042 اشاره داشت. به بیان دقیقتر، یکی از مدهای این بازی رایگان بوده و تمامی کاربران میتوانند بدون پرداخت کوچکترین هزینه پای تجربهاش بنشینند.
اسکار گابریلسون مدیر دایس در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران پیرامون مد Free-to-Play تنها لبخند زد و توصیه کرد منتظر اطلاعات بیشتر بمانید. با در نظر گرفتن این جمله، میتوان احتمال داد شایعه مزبور حقیقت داشته است.
تعداد نقشههای بتلفیلد 2042 چقدر است؟
جدیدترین محصول دایس تمرکز ویژهای روی نبردهای عظیم دارد؛ نبردهایی که با ۱۲۸ کاربر انجام میگیرند. از همین رو، نقشهها از وسعت بالایی برخودار بوده و هر کدام به بخشهای مختلفی تقسیم میشوند که برای درگیری مسلحانه مناسب هستند. در ضمن، نقشهها به گونهای طراحی شدهاند که امکان استفاده از انواع مختلف وسیله نقلیه مهیا باشد.
بتلفیلد 2042 در زمان انتشار دارای ۷ نقشه جدید خواهد بود.
با متخصصها آشنا شوید
در صورتی که نسخههای قدیمی بتلفیلد را تجربه کرده باشید، باید بدانید کاراکترها در چهار کلاس مختلف قرار میگیرند. سیستم مشابهی در Battlefield 2042 پیادهسازی شده است.
شخصیتهای بتلفیلد 2042 تحت عنوان متخصص (Specialist) شناخته شده و مانند آنچه در ایپکس لجندز یا رینبو سیکس سیج دیده شده، دارای یک سرگذشت کوتاه و قابلیتهای منحصربفرد هستند. بازی مزبور در زمان انتشار ۱۰ متخصص را خود در جای خواهد داد. سازندگان همچنین قصد دارند در طول هر سال چهار فصل برگزار کرده و با آغاز هر فصل شاهد اضافه شدن یک متخصص جدید خواهیم بود. بدین ترتیب، تعداد متخصصها در انتهای سال نخست عرضه به رقم ۱۴ خواهد رسید.
شخصیتهای بتلفیلد در گذشته دارای محدودیتهایی بودند؛ برای مثال، تنها کلاس خاصی میتوانستند از سلاحهای تک تیرانداز در میدان نبرد بهره ببرند اما چنین محدودیتی در نسخه جدید وجود ندارد. کاربر میتواند تمامی سلاحهای آنلاک شده را برای یک شخصیت انتخاب کند.
آیا Battlefield 2042 دارای سیستم شخصیسازی سلاح است؟
مجموعه بازیهای کرایسیس ویژگیهای شاخصی دارد که یکی از آنها، شخصیسازی سلاح حین نبرد است. این ویژگی به جدیدترین نسخه Battlefield آورده شده و کاربر میتواند بسته به نیاز خود قطعات مختلف مانند دوربین یا نوع گلوله را تغییر دهد.
سیستم شخصیسازی سلاح حین رقابت، Plus Menu نام دارد.
بتلپس، راه خود را به بتلفیلد باز کرد
دایس رسما تایید کرده جدیدترین محصولش دارای بتلپس است. مانند آنچه در بازیهای چندنفره مانند Apex Legends دیده بودیم، بتل پس دارای دو نوار جایزه است: نوار اول، رایگان بوده و تمامی کاربران میتوانند از جوایزش بهره ببرند؛ نوار دوم، نیازمند پرداخت مبلغ مشخصی بوده و جوایز ارزندهتری را در خود جای داده است.
پلتفرمهای هدف بازی Battlefield 2042
بسیاری از طرفداران نگران بودند الکترونیک آرتز نسخه جدید Battlefield را تنها برای پلیاستیشن 5، ایکسباکس سری اس، ایکسباکس سری ایکس و رایانههای شخصی منتشر کرده و خبری از نسخههای نسل هشتمی نباشد. به هر حال، بسیاری از کاربران هنوز نتوانستهاند نسل جدید پلیاستیشن و ایکسباکس را به دلیل کمبود عرضه خریداری کنند.
طبق اعلام رسمی ناشر، بتلفیلد 2042 برای کنسولهای نسل هشتمی، نسل نهم و رایانههای شخصی عرضه خواهد شد.
تفاوتهای نسخههای نسل نهمی و نسل هشتمی در چیست؟
تفاوتهایی میان نسخههای نسل هشتمی و نهمی بازی وجود دارد که نباید از کنارشان گذشت. نسخههای نسل نهمی از 128 کاربر همزمان در رقابتهای چندنفره پشتیبانی میکنند اما این رقم در نسخه نسل هشتمی به 64 کاهش پیدا کرده است. علاوه بر این، نقشهها روی پلیاستیشن 4 و ایکسباکس وان از وسعت کمتری برخوردار هستند تا فشار چندانی روی سختافزار نیاید.
تفاوتها به همین دو مورد خلاصه نمیشود. نسخههای نسل هشتمی با قیمت پایه 60 دلار به فروش میرسند اما نسخههای نسل نهمی با قیمت پایه 70 دلار وارد بازارهای جهانی خواهند شد.
نسخههای آلفا و بتا
الکترونیک آرتز و دایس برای نسخههای پیشین بتلفیلد تستهایی را برگزار کردند تا نقاط ضعف را شناسایی و رفع کنند. این اتفاق برای نسخه جدید هم رخ میدهد. در ابتدا، شاهد برگزاری نسخه آلفا در اوایل ماه جاری میلادی آغاز خواهیم بود. در این فاز، هیچ کدام از تکسچرها بارگزاری نشده و تمامی اجسام و آیتمها جعبههای خاکستری رنگ هستند. علاوه بر این، اجازه ضبط هیچ گونه محتوای رسانهای اعم از تصویر یا ویدیو داده نخواهد شد. مطابق انتظار، فاز آلفا به صورت محدود بوده و تنها تعداد کمی از علاقهمندان میتوانند در آن شرکت کنند.
نسخه بتا هم برای Battlefield 2042 در نظر گرفته که در فاصله کوتاهی از انتشار رسمی، در دسترس همه کاربران قرار خواهد گرفت. آن دسته از افرادی که بازی را پیشخرید کنند، دسترسیشان به بتا زودتر از دیگران فعال خواهد شد. در حال حاضر، جزئیات دیگری پیرامون بتا موجود نیست.
سیستم مورد نیاز مورد بتلفیلد 2042
چندی پیش، شرکت الکترونیک آرتز رسما مشخصات سیستم مورد نیاز بازی Battlefield 2042 رونمایی کرد که بر این اساس، گیمرهایی که به دنبال تجربهی این اثر روی رایانههای شخصی خود هستند، حداقل به یک کارت گرافیک RX 560 یا GTX 1050 نیاز دارند. شما میتوانید حداقل سیستم و کانفیگ پیشنهادی برای تجربهی این بازی را در زیر مشاهده کنید:
حداقل سیستم مورد نیاز بتلفیلد 2042
سیستم عامل: نسخه ۶۴ بیتی ویندوز ۱۰
پردازنده AMD: مدل FX-8350
پردازنده اینتل: مدل Core i5 6600K
رم: ۸ گیابایت
حافظه کارت گرافیک: ۴ گیگابایت
کارت گرافیک AMD: مدل Radeon RX 560
کارت گرافیک انویدیا: مدل GeForce GTX 1050 Ti
دایرکت ایکس: نسخه ۱۲
اینترنت مورد نیاز: ۵۱۲ کیلوبایت
استودیو دایس مشغول همکاری با انویدیا است تا قابلیتهای ردیابی پرتو، DLSS و Reflex بهترین علمکرد را روی کارتهای گرافیک سری RTX داشته باشند.
در انتها، به نسخه آلتیمیت میرسیم که روی رایانههای شخصی ۱۱۰ دلار و روی کنسولها ۱۲۰ دلار قیمتگذاری شده است. نسخه آلتیمیت در کنار مزایای نسخه طلایی شامل باندل Midnight Ultimate، نسخه دیجیتالی کتاب آرتورکها و نسخه دیجیتالی موسیقی متن میشود.